Nieuws

 NIEUWSHelaas ben ik in augustus 2021 gestopt na 17 jaar, door de coronacrisis en de verhuurder van het pand en geen ondersteuning van de overheid.
Momenteel geef ik geen workshops, maar waarschijnlijk ga ik wel weer workshops geven op een afgesproken locatie of op een nieuwe locatie, na november 2021.
Houd de website in de gaten en/of mijn Instagram.

(19 aug.2021)

CORONA en workshops bij Voilà Walhalla.
23 maart 2021
(aangepast)


Ik kan hopelijk weer workshops gaan geven na 20 april 2021 na de lockdown.
Wel met wat aanpassingen i.v.m. de Corona veiligheidsregels volgens het RIVM.


Ik kan hopelijk weer workshops gaan geven na 20 april 2021, en heb er enorm veel zin in!
STEL ALSJEBLIEFT NIET JE WORKSHOP UIT. Ik heb het NU keihard nodig, ik val net niet onder de tegemoetkomingen....

Wel zijn er een aantal aanpassingen als je komt voor 1 van onze leuke workshops.
Het valt allemaal mee, er veranderd gelukkig niet veel. We moeten alleen goed afstand houden, en goed op onze hygiëne letten.
Afstand houden kan heel goed, want beneden (bij de bar en lounge)in het pakhuis heb ik 100m2 ruimte bij binnenkomst met een grote lounge en bar.
En op de 1ste etage is het atelier/studio ook 100m2.
* KINDERFEESTJES zijn geen enkel probleem, ook het aantal kinderen niet.
* VOLWASSENEN, aantal personen: Afhankelijk volgens de veiligheids voorschriften van het RIVM.

Wil je met een grotere groep komen, dan kunnen we een extra drankje schenken, voor degene die plaatst maakt voor de andere, zij kunnen in de lounge of aan de bar zitten met echt voldoende ruimte, tijdens de Action Painting workshops.
Alle andere workshops moeten we goed overleggen.Je kan in de agenda kijken als individu of als je met ze tweetjes wilt komen, maar schikt dat niet, bel/mail/whatsapp gerust dan plannen we samen een andere dag.

Je kan altijd als je met een groepje/familie/vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje ook in overleg iets plannen.


En we werken momenteel hard aan leuke nieuwe workshops.


We hopen je snel een keer te ontvangen, ook in deze coronatijd is het mogelijk om gewoon en veilig workshops te geven en vind ik het heel fijn als je komt en kan ik blijven doorgaan na 17 jaar!


CORONA veiligheidsregels volgens het RIVM bij Voilà Walhalla


Hieronder hebben we alles duidelijk beschreven betreft de Corona en veiligheid. Lees het alsjeblieft nogmaals goed door. 1 dag van te voren of op de dag zelf wanneer je gezellig bij ons langskomt voor de workshop.


VERKOUDEN, NIEZEN, KOORTS etc?
- Iedereen die komt mag geen koorts hebben, hoesten of niezen, verkouden of benauwd zijn.
- Je mag niet de afgelopen 10 dagen ziek geweest zijn.
- Er is op dit moment of de afgelopen 10 dagen niet iemand in jouw huishouden ziek geweest.

AFSTAND
- Volwassenen houden min. 1,5 mtr afstand, tenzij je uit het zelfde huishouden komt.
- Kinderen houden 1,5 mtr afstand vd volwassenen, tenzij je uit het zelfde huishouden komt. De kinderen hoeven onderling tijdens een partijtje jonger dan 12 geen 1,5 mtr afstand te houden.
- Als de ouders de kinderen zelf brengen of halen, dan kunnen ze heel even naar binnen om te brengen/halen en niet gezellig blijven om na te praten.
1,5 mtr. afstand houden is dan verplicht.

HYGIËNE
Direct bij binnenkomst desinfecteerd iedereen zijn handen bij ons, er staat/hangt bij ons een desinfecteerapparaat hiervoor.
- In ieder geval kunnen de volwassenen met handschoenen aan werken die wij beschikbaar hebben, ben je jonger dan 12 dan hoef je geen handschoenen aan.
-   Bij het toilet bezoek wast u de handen met zeep het graag vooraf en achteraf.
- Het lekkers dat wij serveren voor de kinderen doen we nu voor ieder apart in een schaaltje, voorheen was dat mooi opgemaakt op één etagère.
- Voor de volw. hebben we nu geen gezamenlijke tapenade en olijfjes op 1 schaal. Daarvoor is er anders geschikter lekkers tijdens deze periode.


BETALEN
Onze pinautomaat hebben we verwijderd, op dit moment krijgt u 1 à 2 dagen van te voren een betaalverzoekje / tikkie of op het moment zelf, zo kunt u veilig en contactloos betalen.

KLEDINGADVIES:
Voor de workshop heeft u oude kleding nodig (zie de website bij de desbetreffende workshop), dit heeft u dat al aan. Tenzij dit echt niet kan, meld dit dan van te voren. Omdat men nu niet i.v.m. de afstand en hygiëne zich tegelijk kan omkleden en anders vraagt dat te veel van de tijd. 
(U wordt niet erg vies, enkel wat spetters maar dit kan niet uit de kleding!)
Zorg ervoor dat u voor na de workshop schone sokken heeft.Tot zover het bericht over de Corona maatregels.
Lees alsjeblieft dit bericht nogmaals kort van te voren door, ca. 1 dag of op de dag zelf van de workshops . We passen het regelmatig aan!