Nieuws

 NIEUWS
CORONA en workshops bij Voilà Walhalla.

2 juni 2020 (aangepast)


Eindelijk kunnen we weer workshops gaan geven, we hebben er zin in!

Wel zijn er een aantal aanpassingen als je komt voor 1 van onze leuke workshops.
Het valt allemaal mee, er veranderd gelukkig niet veel. We moeten alleen goed afstand houden, en goed op onze hygiëne letten.


En er komt ook voor de zomervakantie een leuke planning, voor kinderen, families, individuen,etc. Want zoals het er nu naar uitziet vieren we vooral onze vakantie in ons eigen land.

Dus misschien kan je ook een keertje een gezellige dag naar onze mooie stad Haarlem, in combinatie met een leuke workshop bij ons midden in de stad. En daarna lekker uit eten of gezellig een terrasje om de hoek!

 

Je kan natuurlijk ook in overleg iets met ons plannen of bekijk de agenda eens. We werken momenteel hard aan leuke nieuwe workshops.


We hopen je snel een keer te ontvangen!


CORONA veiligheidsregels volgens het RIVM bij Voilà Walhalla


Hieronder hebben we alles duidelijk beschreven betreft de Corona en veiligheid. Lees het alsjeblieft nogmaals goed door. 1 dag van te voren of op de dag zelf wanneer je gezellig bij ons langskomt voor de workshop.


VERKOUDEN, NIEZEN, KOORTS etc?
- Iedereen die komt mag geen koorts hebben, hoesten of niezen, verkouden of benauwd zijn.
- Je mag niet de afgelopen 2 weken ziek geweest zijn.
- Er is op dit moment of de afgelopen 2 weken niet iemand in jouw huishouden ziek geweest.

AFSTAND
- Volwassenen houden min. 1,5 mtr afstand, tenzij je uit het zelfde huishouden komt.
- Kinderen houden 1,5 mtr afstand vd volwassenen, tenzij je uit het zelfde huishouden komt. De kinderen hoeven onderling tijdens een partijtje jonger dan 12 geen 1,5 mtr afstand te houden.
- Als de ouders de kinderen zelf brengen of halen, dan kunnen helaas nu niet alle ouders naar binnen. Alleen de ouders van de jarige.

HYGIËNE
Direct bij binnenkomst desinfecteerd iedereen zijn handen bij ons, er staat/hangt bij ons een desinfecteerapparaat hiervoor.
- In ieder geval werken de volwassenen met handschoenen die wij beschikbaar hebben, ben je jonger dan 12 dan hoef je geen handschoenenaan.
-   Bij het toilet bezoek wast u de handen met zeep vooraf en achteraf 20 seconden.
- Het lekkers dat wij serveren voor de kinderen doen we nu voor ieder apart in een schaaltje, voorheen was dat mooi opgemaakt op één etagère.


BETALEN
Onze pinautomaat hebben we verwijderd, op dit moment krijgt u 1 à 2 dagen van te voren een betaalverzoek / tikkie of op het moment zelf, zo kunt u veilig en contactloos betalen.

KLEDINGADVIES:
Voor de workshop heeft u oude kleding nodig (zie de website bij de desbetreffende workshop), dit heeft u dat al aan. Tenzij dit echt niet kan, meld dit dan van te voren. Omdat men nu niet i.v.m. de afstand en hygiëne zich tegelijk kan omkleden en anders vraagt dat te veel van de tijd. 
(U wordt niet erg vies, enkel wat spetters maar dit kan niet uit de kleding!)
Zorg ervoor dat u voor na de workshop schone sokken heeft.Tot zover het bericht over de Corona maatregels.
Lees alsjeblieft dit bericht nogmaals kort van te voren door, ca. 1 dag of op de dag zelf van de workshops . We passen het regelmatig aan!

WORKSHOPS

Groepen, 7 DAGEN in de week in overleg.

Individuen zie agenda en/of in overleg.


POP-UP STORE OPENINGSTIJDEN

Op dit moment geen Pop-Up Store


VOILÀ WALHALLA

Peuzelaarsteeg 18

2011 SE  HAARLEM


KvK. 34263230